PROMOTII BLACK FRIDAY

"BLACK FRIDAY"

Magazinul prosudura.ro va pune la dispozitie pentru perioada "Black Friday "o gama larga de produse la promotie, promotii reale, cu reduceri  de la 10% la produsele afisate mai jos. Ca promotii avem promotie aparate de sudura, promotie aparate de incalzit, promotie utilaje de constructie , promotie redresoare si roboti de pornire....

"BLACK FRIDAY"

Magazinul prosudura.ro va pune la dispozitie pentru perioada "Black Friday "o gama larga de produse la promotie, promotii reale, cu reduceri  de la 10% la produsele afisate mai jos. Ca promotii avem promotie aparate de sudura, promotie aparate de incalzit, promotie utilaje de constructie , promotie redresoare si roboti de pornire. Pentru ca totata lumea sa beneficieze de super reducerile propuse de noi , prelungim nebunia de Black Friday pana pe 1 Decembrie.

Atentie !!!

Daca vrei un produs care nu se afla in Promotiile de Black Friday,  contacteaza-ne si incercam sa-ti facem o super reducere .

Black Friday sau Vinerea Neagra s-a lansat prima data in America si este ziua care urmeaza Zilei Recunostintei si in acelasi timp deschide sezonul de cumparaturi de Craciun . Black Friday este cea mai aglomerata zi de cumparaturi in Statele Unite . In 2009 numarul cumparatorilor a fost incredibil , 134 milioane de persoane care au cheltuit impreuna peste 10 miliarde de dolari.
Magazinul Prosudura.ro prelungeste campania Black Friday pana pe 1 Decembrie , si va pune la dispozitie o gama variata de produse la super preturi .
Spor la cumparat !

Mai multe

PROMOTII BLACK FRIDAY  Conține 41 produse.

pe pagină
Showing 1 - 12 of 41 items
Showing 1 - 12 of 41 items