MSA160

Produs nou

Drujba Stihl MSA 160 C-BQ fara Acumulator si Incarcator incluse

   

- Transport gratuit la comenzi peste 500 lei

Primul motoferăstrău cu acumulator de la STIHL cu putere de tăiere de primă clasă. Acumulatorul puternic de 36 V îndeplineşte cele mai exigente cerinţe în ceea ce priveşte funcţionarea şi confortul în utilizare, iar motoferăstrăul devine astfel ajutorul ideal la tăierea lemului de foc şi pentru uz casnic, grădinărit şi lucrări de tăiere în spaţii închise. Cu noul lanţ 1/4"-PM3 cu vibraţii şi recul reduse, special conceput pentru motoferăstraie uşoare, compacte. Cu şina de tăiere de 30 cm se pot tăia crengi şi copaci cu diametrul de până la 20 cm.

Date tehnice

Greutate kg 1)3,2
Greutate fără acumulator kg2,8
Greutate with AP160 kg 2)4,9
Greutate with AP160 kg 2)4,5
Tensiune alimentare V36
Nivel presiune acustică dB(A) 3)83
Nivel putere acustică dB(A) 3)94
Valoarea vibrațiilor, stânga m/s2 4)2
Valoarea vibrațiilor, dreapta m/s2 4)2
Dimensiune lanţ1/4 " P
Perioadă utilizare cu AP 115 minpână la 23
Perioadă utilizare cu AP 120 minpână la 25
Perioadă utilizare cu AP 160 minpână la 35
Perioadă utilizare cu AP 180 minpână la 40
Perioadă utilizare cu AR 900 minpână la 180
Volum rezervor ulei cm3209
Performanță tăiere felii cu AP 160 PC200
Volum rezervor ulei oz7,1
Perioadă utilizare cu AP 160 80% charged min28

1) Fără cablu, cu şină şi lanţ
2) Fără acumulator şi încărcător
3) Factor K conform DIR 2006/42/EC = 2.5 dB (A)
4) Factor K conform DIR 2006/42/EC = 2m / s ²

Dotare de serie

Buson rezervor fara scule de deschidere

Buson rezervor fara scule de deschidere

Rezervorul transparent de ulei şi buşonul cu deschidere fără alte unelte permit verificarea uşoară şi comodă a nivelului de ulei.

Comanda la ambele maini

Comanda la ambele maini


Mânerul tubular are un design ergonomic şi mânerul din spate este prevăzut cu un strat din material moale pentru un plus de confort; mânuirea utilajului devine astfel o activitate plăcută, realizată fără efort şi în deplină siguranţă, indiferent de poziţia de lucru...

Intinzator rapid de lant

Intinzator rapid de lant

Cu ajutorul dispozitivului STIHL de întindere rapidă a lanţului (B), întinderea lanţului de ferăstrău devine o sarcină cât se poate de simplă. După slăbirea capacului roţii de lanţ, lanţul de ferăstrău poate fi întins repede şi simplu, fără alte unelte suplimentare.

Maner de comanda

Maner de comanda

Mânerul din spate este prevăzut cu un strat din material moale, care asigură o prindere fermă şi stabilă în orice poziţie de lucru. Maneta de acţionare se deblochează de la butonul de blocare lateral.

Motor EC

Motor EC

Motorul electric extrage din acumulator cu până la 55 % mai multă putere, protejându-l astfel – durata de viaţă a acumulatorului creşte astfel cu până la 70 %. În plus, acest motor se distinge printr-o greutate scăzută, dimensiuni compacte şi o funcţionare aproape fără uzură.

QuickStop Super Funktion (Q)

QuickStop Super Funktion (Q)

Sistemul de frânare suplimentar pentru o siguranţă suplimentară de la STIHL. Lanţul de ferăstrău se opreşte în numai câteva secunde atât în cazul unui recul suficient de puternic sau la acţionarea activă a protecţiei manuale, cât şi la eliberarea mânerului posterior. Această echipare unică de siguranţă asigură o protecţie sporită a utilizatorului în toate poziţiile de lucru.

Sistem de ungere a lantului - Ematic

Sistem de ungere a lantului - Ematic


Sistemul STIHL Ematic este alcătuit din şina de ghidaj Ematic, lanţul de ferăstrău Oilomatic şi pompa de ulei cu funcţie de reglare a cantităţii sau de reducere a debitului. Graţie designului special al şinei şi al lanţului, fiecare picătură de ulei de lanţ ajunge exact în locul unde este nevoie de lubrifiere. Consumul de ulei poate fi redus astfel cu până la 50 %.

Dotare ulterioară

Acumulator Lithium-Ion

Acumulator cu litiu-ion, foarte puternic. Compatibil cu toate utilajele cu acumulator STIHL/VIKING. Acumulatorul poate fi încărcat de mai multe sute de ori. Nu prezintă efect de memorie şi lucrează la putere constantă pe durata utilizării. Pentru o utilizare îndelungată, la fel ca un utilaj pe benzină. Disponibil în trei clase de putere: AP 80 cu 80 Wh, AP 120 cu 120 Wh şi AP 160 cu 160 Wh Prevăzut cu indicator al stării de încărcare. Poate fi încărcat cu încărcătoarele AL 100 sau AL 300.

Incarcator pentru acumulator

Incarcator pentru acumulator

Din dotarea standard face parte unul dintre cele două încărcătoare: încărcătorul standard AL 100 şi încărcătorul rapid AL 300. AL 100 încarcă acumulatorul AP 80 în aprox. 70 de minute, iar AL 300 în aprox. 25 de minute.

 

4 alte produse din aceeași categorie: